مشاوره حقوقی رایگان - پلمپ انبار محصولات گیاهی

برای فک پلمپ چه اقداماتی لازمه ؟

پاسخ ها :

فک پلمب انبار فک پلمب پلمب

سوالات مرتبط

فک پلمب
سلام سوله ای را اجاره داده ایم به دلیل تخلف بهداشتی در تولید ماده غذایی پلمپ شده دادگاه رای به پرداخت جریمه توسط مستاجر و تخلیه داده و غائله ختم شده مستاجر امضا داده و مسئولیت فک پلمپ را به عهده گرفته...
فک پلمب
باعرض سلام وخسته نباشید هب دلیل فک پلمپ خانه ای 48متری از دادگاه احضاریه اومده رفتم دادگاه حکم اومده تا6ماه حق ساخت و ساز ندارم و تعهد دادم بعد20روز احضاریه اومده برای اجرای احکام وده روز مهلت دادن که...
رفع مسدودی حساب
شهرداری بخاطر فک پلمب مستاجر من از من شکایت کرده و با حکم غیابی 3 ماه زندان گرفتم اجرای احکام بخاطر این حکم موبایل و حسابم را مسدود کرده، واخواهی دادم تبرئه شدم و حکم برائت گرفتم،اما حساب و موبایلم ه...
پلمب ملک توسط یکی از ورثه
سلام. اگر یکی از وراث اقدام به پلمب ملک ورثه ای بکند، وراث دیگر از چه راهی میتوانند منزل را فک پلمب کنند؟ در آن ملک 4 نفر زندگی میکنند که هیچ منزلی حتی برای اسکان موقت هم ندارند. آیا راهی برای به تعوی...
فک پلمب مغازه
وقت بخیر،مغازه من به دلیل عدم جواز کسب پلمپ شد اما من آن را بدون این که اطلاع داشته باشم فک پلمپ جرم است و مجازات جدی دارم پلمپ را پاره کردم.وقتی فهمیدم کارم جرم بوده همان روز مغاره بستم و فعالیت نکرد...