مشاوره حقوقی رایگان - خسارت رساندن به خودرو توسط تعمیرکار خودرو

با سلام.
محکوم علیه جرم خیانت در امانت به پراید من، تعمیرکار ماشین من هست. خودروی من که شغلم مسافر کشی با همون پراید مدل 82 است. اما ( طی 2 الی 3 سال کلیه قطعات ماشین رو به مرور با بهترین و بالاترین مدل جایگزین کردم و با سیستم صوتی 9 میلیونی و صندلی های نو و روکش لوکس و رینگ های اسپرت و آپشن های دیگر. قیمتی بیشتر از مدل صفر97 ارزش داشت. که تعمیر کار اقدام به اوراق کردن ماشینم کرد. با فرض درست این که نهایتا خسارت من یک خودروی پراید مدل 82 است.
محکوم به 2 سال حبس غیابی شد که چند روز پیش پیداش کردن و واخواهی داد. از ماشینم فقط بدنه مونده. اما الان یک خودروی مدل 82 تصادفی رو قطعاتش رو باز کردن و در انبارشون هست. در صورتجلسه مامورین هم گفتن این ها لوازم ماشین من هست و یک هفته ای تعمیرش میکنیم و بهش میدیم. حالا در صورت درخواست تامین دلیل من کارشناس چطور و با چه متر و معیاری میخواد خسارات من رو که فقط سیستم صوتی 9 میلیون ارزش داشت رو وقتی نیست محاسبه کنه؟ من در آپارتمان زندگی میکنم. چقدر میتونستم کارتن نگه دارم. یا فکرشم نمیکردم فاکتور قطعات تعویضی رو بگیرم. خجالت میکشیدم که وقتی هفته ای 100 تومان به فروشنده از پول کار کردم میدادم. فاکتور خرید قطعات جلوبندی رو بگیرم. الان فقط با پول فروش یک چراغ اسپرت و یک جفت رینگ من همه خسارت هام رو میدن و شاید بیش از 100میلیون هم دستشون رو بگیره.
راهنماییم کنید در مورد دادخواستم لطفا بفرمایید. راستش 19ماه هست بیکارم و شرمنده عالم و آدم و زن و بچه و مادر بیمارم هستم. ندارم هزینه دادرسی هنگفت بدم. حتی پول یک مشورت ندارم. یک ساله دارم از این سایت و اون سایت انقدر تایپ کردم چشمام ضعیف شده.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از دادگاه درخواست وكيل معاضدتي نماييد