مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ضرر و زیان از تعمیرکار خودرو

با سلام.
بنده در مردادماه سال 98 ماشینم تسمه دینام پاره کرد که بنده در جاده اسیر شدم با تماس با یکی از دوستان مکانیکی از قم جهت تعمیر مراجعه کرد که مکانیک با بررسی ماشین اعلام نمود سوپاپ کج کرده ماشین و ایشون عنوان نمود من استاد تعمیر این ماشین هستم و ماشین رو جهت تعمیر به تعمیرگاه خود برد و بنده جهت استراحت به منزل یکی از فامیل رفتم. هنگامی که مراجعه نمودم دیدم مکانیک به قلم و چکش به جون ماشین افتاده که گفتم چکار میکنی گفت فولی سر میلنگ در نمیاد که معترض شدم و گفتم اگر در نمیاد که نباید با قلم و چکش دربیاری. بعد از چند روز ماشین رو تحویل گرفتم و به منزل رفتم و صبح هنگام مراجعه به محل کارم دیدم زیر ماشین روغن زیادی ریخته. سریع به مکانیک زنگ زدم گفت بیار درستش کنم و بردم گفت کاسه نمد سر میلنگ خراب است باید تعویض شود که مجددا تعویض شد. دوباره از همان کاسه نمدی که مکانیک با چکش به جونش افتاده بود روغن ریزی داشت و 2 بار دیگر کاسه نمد تعویض شد و روغن بند نیامد و علت را جویا شدم گفت میلنگ خط افتاده باید عوض شود. در صورتی که قبلا روغن ریزی نداشت و خط میلنگ بر اثر ضربات چکش مکانیک بوده. الان بعد از گذشت یک سال ماشین کماکان روغن ریزی داره و من هفته ای یک لیتر روغن به ماشین می ریزم که یاتاقان نزنه. حالا سوال این است بعد از گذشت یک سال آیا می توانم شکایت کنم و تقاضای ضرر و زیان کنم؟ چون ماشین برادر خانم اینجانب نیز خراب نموده. لطفا راهنمایی نمایید. با تشکر.

پاسخ ها :

بهاره صفاری

سرکار خانم بهاره صفاری :

باسلام
بله دادخواست مطالبه خسارات وارده با جلب نظر کارشناس مطرح نمایید. البته اول اظهارنامه به ایشون بفرستید و موضوع پیش آمده را در اظهارنامه مطرح نمایید.