مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار منع تعقیب

با سلام و تحیات الهی.
فردی وکیلی با وکالت از موکل خویش 3 سال قبل اتهامات واهی از قبیل تخریب و تصرف را به اینجانب نسبت داده. ( با توجه به این که در پرونده فوق 3 بار برایم قرار منع تعقیب صادر گردید. ) بدون این که شاهدی در مرحله تحقیقات در دادسرا به مقام قضایی معرفی نماید. تا این که در مرحله رسیدگی در دادگاه به وکیل فوق ابلاغ گردید که جهت اثبات ادعای خویش شاهدانی را به دادگاه معرفی نماید و وکیل فوق شخصا از شوهر عمه بنده (که در پرونده دیگری وکیل وی بوده ) دعوت نمود تا علیه بنده در دادگاه شهادت بدهد. شوهر عمه بنده که با بنده خصومت شخصی داشته در دادگاه حاضر و شهادت دروغ در دادگاه علیه بنده داد. هر چند دادگاه شهادت دروغ وی را نپذیرفت و برای بنده حکم بر برائت صادر نمود.
اکنون بنده برای شوهر عمه خود شکایت شهادت دروغ طرح نموده. علی رغم این که برای وی دو مرحله احضاریه مواجهه حضوری صادر شد، ایشان در پاسگاه سر تاریخ حاضر نگردیدند و بعد از گذشت این تاریخ در بازپرسی به همراه همان وکیل که ایشان را تحریک نموده بود علیه بنده شهادت بدهد حاضر شد و تمام شهادتی را که در دادگاه علیه بنده داده بود را مجدد تایید نموده و در صورت جلسه بازپرسی به ثبت رسیده است. حال بازپرس محترم در کمال نا باوری برایشان به استناد به انکار متهم، قرار منع تعقیب صادر نموده است و بنده از استدلال این بازپرس که باید برای شوهر عمه بنده به دلیل حاضر نشدن به موقع در خصوص احضاریه حکم جلب صادر مینمود، شکه شدم.
خواهشمندم بنده را راهنمایی فرمایید که چه اعتراضی در خصوص صدور این قرار منع تعقیب نمایم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

شما بایست بتوانید فقط سونیت ایشان را در ادای شهادت کذب ثابت نمایید تا محکوم گردد.