مشاوره حقوقی رایگان - تعیین دیه

با عرض سلام و خسته نباشید. پدرم کارگر بوده که از باربر فروشگاه سقوط کرده و دچار آسیب دیدگی شده. متن اولیه پزشکی قانونی به شرح زیر:
1- شکستگی ستون فقرات در ناحیه اول کمری در بخش تنه با آسیب نخاع که تحت عمل جراحی تثبیت شکستگی با ابزار فلزی در چهار سطح از ستون فقرات
2_ اختلال حرکتی اندام تحتانی راست و چپ و عدم دفع ادرار و مدفوع می باشد.
3_ خرد شدگی استخوان پاشنه پای راست که جوش خورده
4_ شکستگی استخوان پاشنه پای راست
البته پزشک پدرم ناتوانی جنسی هم برای نامه از کار افتادگی نوشته ولی پزشکی قانونی در نامه اولیه قید نکرده.
میخواستم اگر زحمتی نیست مقدار دیه رو به من بگین و آیا اعتراض بکنم؟

پاسخ ها :

حق خواه       مهدی

جناب آقای حق خواه مهدی :

دیه فعلا براساس این برگه پزشکی قانونی مشخص نمیشه این مواردی برخی دیه مقرر داره برخی ارش داره و...
درخصوص اعتراض هم باید ببینید اگه همه جراحات آمده که هیچ و الا اگر مواردی از قلم افتاده و در نظریه پزشکی قانونی نیاده قطعا اعتراض بفرمایید