مشاوره حقوقی رایگان - دیه

باسلام
به پرداخت دیه چهار بیست و پنجم دیه کامل بابت شکستگی استخوانهای درشت نی و نازک نی ساق راست و شش درصد دیه کامل بابت ارش آسیب بافت نرم و پین کشش استخوان پاشنه پای راست در حق شاکی باید پرداخت کنم میخواستم چقدر میشه دیه ممنون
اگر اعتراض کنم در دادگاه تجدید کم میشه یا خیر؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
دیه شکستگی هر عضو یک پنجم دیه ان عضواست و میزان ارش راهم پزشک قانونی تعیین میکند
دیه کامل330 میلیون است
بااحتساب اینکه درماه حرام بوده یک سوم هم تغلیظ میشود،محاسبه کنید

صادق امیری مقدم

جناب آقای صادق امیری مقدم :

هزینه محاسبه و مشاوره از طریق واتساپ 150 هزار تومان است همراه 09166165222

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام میشزان دیه بر حسب گواهی پزشکی قانونی هست و در دادگاه کم یا زیاد نمیشه و در اجرای احکام به نرخ روز محاسبه میشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد