مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام، با تشکر و خسته نباشید. لطفا مبلغ دیه من رو حساب کنید، ممنون میشم. درسال 97 تصادف کردم و رای دادگاه امروز آمده. 1_دو فقره چهار پنجم از یک سوم از یک دوم دیه کامل، بابت شکستگی خرد شده در استخوان های درشت نی و نازک نی، دو درصد دیه کامل بابت ارش نسوج محل شکستگی ها 2_چهار پنجم از یک سوم از یک دوم دیه کامل بابت شکستگی استخوان ران که در وضعیت معیوب جوش خورده، پنج درصد دیه کامل بابت ارش آسیب نسوج مجاور محل شکستگی3_ دو درصد دیه کامل بابت شکستگی چهارمین استخوان کف دست راست. 4_یک درصد دیه کامل بابت دامیه جراحت وسیع بخیه شده. 5_دو درصد از یک دهم دیه کامل بابت دامیه جراحت انگشتان دوم و سوم. 6_چهار درصد دیه کامل بابت ارش آسیب رباط های خم کننده انگشتان. درضمن ران چپ من بعد از یک سال و نیم جوش نخورد و دوباره عمل پیوند استخوان انجام دادم، که بعد از عمل دچار آمبولی ریه شدم و قرص وارفارین 5 میلی گرمی مصرف می کنم و پزشکی قانونی در گواهی خودش به دادگاه ننوشته. وقتی اعتراض کردم گفت خوب نوشتم، زیاد دستکاری نکن. حق من رو پایمال کرد و بعد از گذشت دو سال، بدون عصا به هیچ وجه نمی توانم راه بروم. دعای من و خانواده ام بدرقه راهتان با تشکر.

پاسخ ها :

محمدجواد  انصاري دزفولي

محمدجواد انصاري دزفولي :

استان :

سلام از نامه پزشکی قانونی عکس بزارین

سيدجواد  هادئي

سيدجواد هادئي :

استان :

با سلام
صد و ده میلیون و پانصد و پنجاه هزار تومان

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام اگربند1 دوفقره باشه دیه شما درسال99میشه 178/860/000تومان میشه.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد