مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام، وقت بخیر. من تقربیا 4 ماه پیش قصد خرید ماشین داشتم و برای بازدید خودرویی تاکسی اینترنتی گرفتم. در مسیر با راننده برای خرید ماشین صحبت شد و پیشنهاد های داد که من فریبش رو خوردم. خودش رو واسطه بین نمایندگی و مشتری جا زد. من 60 میلیون به حسابش پول زدم و بعد با برنامه ریزی هایی که از قبل داشت پا به فرار گذاشت و غیره. من شکایت کردم و کلی دادگاه پاسگاه که واقعا بی نتیجه و هیچ توجهی نشد. بعد انجام مراحل با این که مدارکم و شواهد کامل نشون میده کاملا کلاهبرداری بوده. قاضی بی توجه و بی دلیل پروندم رو بست. من دوباره اعتراض کردم اما تا به الان هیچ خبری نشده. خواهشا اگر از هر کی واقعا کاری میتونه برای من انجام بده خیلی خیلی ممنونم. واقعا پول زحمت کشی و چند سال کارکردن در این شهر و اون شهر بود. ممنون میشم باز هم اگه واقعا صادقانه نتیجه دارد، راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

اگر در پرونده کیفری نتیجه حاصل نشد باستناد اصل عدم تبرع و داراشدن من غیرحق دادخواست استرداد وجه و خسارت تاخیر مطرح شود