مشاوره حقوقی رایگان - استعلام حفاظتی سپاه

با سلام و خسته نباشید.
من دارم استخدام سپاه میشم و در مرحله استعلام حفاظتی هستم.
عضو پیام رسان واتساپ و تلگرام هستم و برای استفاده از تلگرام از وی پی ان استفاده می‌کنم. آیا حفاظت من رو به خاطر استفاده از وی پی ان رد می‌کنه؟ آیا استفاده از سایت‌های غیر اخلاقی رو هم می‌فهمن و رد میکنن؟ ممنون میشم به سوال من پاسخ دهید.
با تشکر.

پاسخ ها :

فاطمه حسن تبار

سرکار خانم فاطمه حسن تبار :

سلام
با توجه به بند ج ماده 25 قانون جرایم رایانه‌، انتشار فیلتر شکن‌ها و آموزش روش‌های عبور از سامانه‌های فیلترینگ به عنوان محتوای مجرمانه ذکر شده است . بنابراین استفاده از فیلتر شکن جرم نیست.