مشاوره حقوقی رایگان - استعلام حفاظتی

سلام، خسته نباشید. در استعلام حفاظتی دقیقا چه چیزی رو مورد بررسی قرار می دهند؟ تماس و پیامک معمولی هم چک میکنند؟ آیا فقط خط هایی که داریم در گزینش چک میکنن یا هر خطی ک به نام خود و خانواده باشه. من خطم به نام مادرم هست اما به گزینش ندادم این خط رو. آیا میدونن این خط دست خودم هست؟ اما خطی که به نام خودم هست رو دادم به گزینش.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

هر چه نياز باشد به لحاظ امنيتي و سلامت پرسنل در گذشته و حال و آينده چك مي گردد