مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور راننده زیان دیده در کلانتری

سلام، وقتتون بخیر. من با یک ماشین تصادف کردم و مقصر بودم. پلیس گفت دو روز بعد بیاید برای کروکی. راننده ماشین زیان دیده نیومد و زنگ زد که ماشین رو درست کرده و باید خسارت رو بهش بدم. سوال من اینجا هست که من بیمه دارم و بیمه باید پول خسارت رو بده. ایشون با توجه به این که بدون اطلاع ماشین رو درست کرده و طلب خسارت میکنه، میتونه شکایت کنه؟ ممنون

پاسخ ها :

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . می تواند مطالبه خسارت کند در صورتی که ورود خسارت و هرینه های صورت گرفته را اثبات کند . معمولا در اینگونه موارد در ابتدا کارشناسی تعیین می شود تا ورود خسارت و مقدار آن را معین کند .