مشاوره حقوقی رایگان - ثبت کمتر مهریه

سلام. مهریه من یک آپارتمان و 204 سکه بود. در دفتر بله برون و فیلم عروسی هم ثبت شده. خونه قبل از مراسم ازدواج خریده شد و به نامم شد. من روز عقد متن عقدنامه رو نخوندم. الان متوجه شدم که در عقدنامه فقط 204 سکه ثبت شده و همسرم موقع امضای مدارک ثبت سند ملک از من وکالت بلاعزل گرفتن بدون اطلاع من و به نام پدرشون میخوان بزنن ظاهرا. من راهی برای گرفتن ملک دارم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. ( فریب در عقد محسوب نمیشه؟ )

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.بستگی دارد بعدارچندسال از ازدواجتان میخواهید اقدام‌ کنید وشرایط ان را بررسی باید کرد.