مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در تحویل ملک

با سلام. بنده مغازه ای را پیش خرید کردم.مغازه طبق قرارداد باید اول اردیبهشت تحویل میشد. ولی اول شهریور 5 ماه بعد تحویل شد. هنگام تحویل مغازه، آب، برق و گاز هم که از تعهدات فروشنده بوده زمان تحویل نداشته. در شورای حل اختلاف زمان تحویل سازش کردیم ولی حالا بدون برق و گاز نمیشود مغازه را راه اندازی کرد. الان بعد از سازش شورا حل اختلاف میتوانم بابت 5 ماه دیرکرد عدم تحویل، شکایت جدید بنویسم؟ آیا در صورت امکان شکایت مجدد هزینه های قبلی که به سازش در شورا منجر شد قابل وصول می باشد؟ با تشکر.

پاسخ ها :

مطالبه خسارت تاخیر در تحویل ملک خسارت تاخیر در تحویل ملک دیرکرد تحویل مغازه مطالبه هزینه دادرسی از فروشنده ملک هزینه دادرسی پیش خرید مغازه قوانین خرید و فروش ملک