مشاوره حقوقی رایگان - دستگیری مجرم فراری و پس گرفتن مبلغ خانه فروش رفته از دادگاه

سلام چندین سال پیش پدر بنده ضامن یک زندانی شد که زندانی خود را معرفی نکرده و فرار کرد و پدرم متهم را پیدا نکرد و دادگاه 60 متر از خانه 120 متری ما را مزایده گذاشت و فروخت زمانی که پدرم در قید حیات بود 40 متر از ان خانه را که دادگاه گرفته را به من بخشیده بود و مابقی خانه را فروخته بود حالا بنده چگونه میتوانم ان متهم فراری را پیدا کنم ایا با تحویل زندانی به دادگاه میتوانم مبلغ 60 متر فروخته شده دادگاه به من باز گردانند یا باید از خود متهم فراری شکایت کنم مبلغ خانه را از او بگیرم چگونه متهم را پیدا کنم لطفا راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

زينب  اران

زينب اران :

استان :

از خود متهم باید دادخواست بدید و بگیرید.پیدا کردن متهم با شماست حکم رو بگیرید و ممنوع‌الخروج کنید