مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه, جعل, ضامن

باسلام؛بنده از فردی بابت کلاهبرداری شکایت کردم و حکم جلب ایشان صادر شده ولی ایشون مجهول المکان هستن؛با پیگیری هایی که کردم متوجه شدم ایشون تا سال 1403 بابت پرونده ای دیگه زندان دارن اما الان به قید ضمانت آزاد هستن؛سوالی که داشتم این هست که آیا راهی هست که با دادن دادخواست ایشون رو به وسیله ضامن هاشون به زندان معرفی کنند یا آدرسی نشونه ای به ما بدن؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اجرای احکام پرونده شما موظف است موصوع محکومیت وی در پرونده شما را به اجرای احکام پرونده قبلی اعلام کند تا پرونده ها با هم یکی شود