مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت

باسلام: بنده که غلطکم را از شیراز دزدیده بودند در تهران آنرا پیدا کردم و از طریق دادگاه آنرا توقیف کردم و به پارکینگ توقیفی بردم حدود 17ماه در پارکینگ بود تا حکم رفع توقیف از دادگاه گرفتم رفتم پارکینگ برای آزاد کردن آن با مامور کلانتری مسئول پارکینگ مبلغ 8000000 تومان بابت حق پارکینگ از من گرفت یه فاکتور ازش گرفتم حالاکه به شیراز رفتم متوجه شدم پول خیلی زیادی ازم گرفته میخواستم بدونم میتونم با شکایت اضافه پولم رو پس بگیرم: با تشکر از زحماتتان.

پاسخ ها :

شکایت از پارکینگ خودرو به دلیل دریافت هزینه اضافی شکایت از پارکینگ هزینه پارکینگ خودرو توقیفی