مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین و برگشت چک زمین

سلام من زمینی حصار شده خریدم 35 میلیون نقد پرداخت کردم 45 میلیون چک دادم چک به تاریخ 99/8/15 بود برگشت خورد بعد از چهار روز پول چک رو گذاشتم حالا فروشنده میگه که میخواد قولنامه رو فسخ کنه و پول چک رو هم برنمیداره آیا میتونه فسخ کنه ؟

پاسخ ها :

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام اگر طبق شرایط معامله در صورت عدم پرداخت به موقع چک طرف معامله دارای حق فسخ باشد میتواند دادخواست تایید اعلان حق فسخ رو بدهد