مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف خریدار مال غیر

با سلام.
اینجانب دو سال و اندی یک قطعه زمین با وکالت بلاعزل فروش خریدم. بلافاصله سند قطی تک برگ زدم و سپس پروانه ساخت از شهرداری گرفتم و شروع به ساخت نمودم که 80 درصد ساخت چهار طبقه انجام شده است. بعد از دو سال و اندی مالک اصلی از فردی که وکالت فروش داده بود در دادگاه شکایت کرده که وکالت فروش را برای اخذ وام داده بودم نه برای فروش. در دادگاه کیفری مالک و فرد وکالت فروش داده شده که نسبت پسر عمو و دختر عمو دارند، متهم به کلاهبرداری فروش مال غیر شده است. دادگاه کیفری حکم رد مال نموده است. تکلیف من خریدار که قانونی طبق مبایعه نامه خریدم و سند قطعی زدم و روی زمین طبق مجوز شهرداری ساختمان درست کردم و سند قطعی نیز در رهن بانک مسکن می باشد، چیست؟

پاسخ ها :

زهرا افشاری پور

زهرا افشاری پور :

استان :

باسلام
شما بایستی در دادگاه حقوقی علیه فروشنده(کلاهبردار)دعوی اعلان بطلان معامله به سبب مستحق للغیر برآمدن و مطالبه ثمن و کاهش ارزش پول و خسارات مطرح نمایید