مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام بنده سال گذشته یک زمین زراعی از مالک بنگاه خریدم و قرار شد مدارک پیش ایشان جهت ثبت در سیستم بماند. پس از مراجعات مکرر و پاس شدن چک ها با تلاش زیاد تونستم اصل قولنامه و مدارک پیوست رو از بنگاه تحویل بگیرم که متوجه شدم پیوست مدارک و سند اشاره شده در قولنامه متعلق به یک خانه است. با پیگیری فهمیدم که کلا زمینی وجود ندارد و بنگاه دار مال غیر را به من فروخته مطلب رو که بهش گفتم ایشان با عذرخواهی و وساطت پدرم به قصد جبران مبلغ دو برابر زمین را به من چک داد. که چک ها مربوط به همسر ایشان با امضای جعلی بود که برگشت خورد و در مقابل ما قرارداد فسخ زمین را نوشتیم. حالا با شکایت از ایشان در دادگاه و نظر کارشناس و سابقه ی بنگاه از اتحادیه بازپرس پرونده فقط اعلام کرده سازش کنید. میشه منو راهنمایی کنید ممنون میشم.ضمنا صنف هم دستور پلمپ بنگاه را صادر کرده. چه کنم بازپرس تا چه حد میتونه موثر باشه نظرش

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما از ابتدا بايد شكايت فروش مال غير و خيانت در امانت مطرح مينموديد و دادسرا موظف به رسيدگي است

یک وکیل

با توجه به فسخ قرارداد شما باید دادخواست مطالبه مبلغ را در کنار شکایات کیفری خود پیگیری نمایید.
در صورتی که بازپرس ،مجرمانه بودن اعمال ایشان را تشخیص دهد پرونده با قرار جلب به دادرسی به دادگاه ارسال خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است برای اظهارنظر دقیق مدارک بررسی و با شما گفتگو شود. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید و از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید