مشاوره حقوقی رایگان - تمکین، خانه مستقل، طلاق

با سلام خسته نباشید خدمت شما
همسرم طبقه ی بالای خانه مادرش را به عنوان خانه مستقل قولنامه کرده و من تو دادگاه تمکین گفتم بر میگردم به شرطی که خانه ی دیگری به جز این خانه که نزدیک خانواده اش است را بگیرد و من‌ این خانه را در دادگاه قبول نکردم به نظرتون دادگاه چه حکمی میدهد؟؟
و اینکه خودش نمیخواد با من زندگی کند ولی در دادگاه گفته حاضر به زندگی با من است
وگفته که برگردی تو را آزار و اذیت میکنم تا مهریه ات را ببخشی
منم میخوام طلاق بگیرم ولی اگر در دادگاه بگی حاضر به زندگی نیستی ناشزت میکنن
میخواستم بدونم چی کار کنم تا هم مهریه ام و هم طلاقم را بگیرم؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
زن باید درمسکنی که شوهرمشخص میکند سکونت کند لازمه تمکین زن ازشوهر سکونت باشوهر است ولی اگر مثلا منزل شوهر مناسب سکونت زن نباشد زن مجبورنیست که به هرجورمنزلی برود شماباید به منزل شوهربروید مگراینکه عذرموجهی داشته باشید درخواست طلاق به درخواست زن سخت ودشوار است وراحتترین راه جدایی ازشوهر طلاق توافقی است

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام حق طلاق با مرد است ، وزن تحت شرایطی میتواند طلاق بگیرد 12 شرط ضمن عقد هست که دردفترچه ازدواج (سند ازدواج ) نوشته شده است اگر همسرتان ان شرط ها را امضا کرده ، و محقق بشوند وهمچنین اگر بتوانید ثابت کنید در عسر وحرج هستین میتوانید هم طلاق بگیرید هم مهریه ، در خصوص منزل اصولا دادگاه ها نماینده میفرستند و منزل بررسی میشو ایا معد سکونت ودر شان شما هست یا خیر شما نمیتوانید بدون دلیل منزل مشترک را ترک کنید