مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده ملک

با سلام. بنده برای یک شخصی ضامن شدم و سند خانه خودم رو در رهن بانک گذاشتم. اون شخص هم سند ملک تجاری خود را در رهن بانک گذاشت. اقساط پرداخت نشد. بانک اخطار های لازم را انجام داد. مزایده برگزار شد و بانک گفت چون ملک وام گیرنده محل کسب است اول خانه بنده را کامل مصادره کرد و قدری هم از ملک وام گیرنده را. کارشناسی ملک در تاریخ 97/12/02 انجام شد و ابلاغ آن به ما در تاریخ 98/02/16 بود. مزایده هم در تاریخ 98/7/15 برگزار شد و بانک منزل بنده را سند زد به نام خودش. آیا الان راهی هست برای رهایی من؟ آیا به دلیل این که تاریخ کارشناسی ملک تا روز مزایده بیشتر از 6 ماه بوده، می‌توان تقاضای ابطال مزایده را داشت؟ این 6 ماه از روز کارشناسی محاسبه می‌شود یا از روز ابلاغ؟ اگر مزایده ابطال شود، من حاضرم کل بدهی بانک به همراه سودش را یک جا تسویه کنم.

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
6 ماه از روز مزایده محاسبه می‌شود.
شما برای دریافت خسارات می‌توانید از طریق دادگاه اقدام کنید.

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

6 ماه از ابلاغ کارشناسی باید بگذره شما می تونید تقاضای ابطال مزایده رو مطرح کنید.