مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو

سلام، خسته نباشید. بنده ماشین داشتم. برای اولین بار بود که معامله انجام دادم. خریدار آمده یک قولنامه خودش نوشت. ساعت ده شب بود یک برگ نوشت و با خودش قولنامه را برد. من قولنامه نداشتم. بیعانه 400 هزار تومان داد. ضرر و زیان هم ده میلیون زده. زبونی گفت که فردا پول نقد می دهد که نداد. در قرارداد ننوشته که فردا باید پول بیاره و تعویض پلاک دو روز دیگر زده. پول نیاورد. پشیمون شدم و ده میلیون نداشتم. الان هم شکایت کرده.

پاسخ ها :

جواد  آقائي‌

جواد آقائي‌ :

استان :

جنابعالي مستند به ق ايين دادرسي مدني ميبايست داداخواست تقابل بدهيد