مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت دادگاه

سلام. آیا دادگاه عمومی حقوقی نجف آباد با مرکز استان اصفهان، از نظر صلاحیت متفاوتند؟ چه صلاحیت هایی؟

پاسخ ها :

یونس گودرزی منش

جناب آقای یونس گودرزی منش :

با عرض سلام و ادب این سوال از لحاظ حقوقی مشکل داره چون دادگاه نجف آباد حقوقی است و دادگاه کیفری یک مرکز استان صلاحیت رسیدگی به پرونده ای سنگین کیفری را دارد لطفاً منظورتون از ادگاه مرکز اصفهان چه شعبه ای از دادگاه اصفهان هست تا پاسخ دقیق داده شود