مشاوره حقوقی رایگان - حقوق کارگر

سلام، خسته نباشید.
بنده با توجه به ابلاغ از مدیر کل سابق تربیت بدنی استان خوزستان، در اداره شهرستان مدت هفت سال کار کردم. نه حقوق گرفتم و نه بیمه. با شکایت به اداره کار و اثبات ادعایی بنده، حکم برای من صادر شد. الان 5 ماه از 18 ماه هم گذشته. نامه برای بانک می‌فرستم ولی بانک هماهنگی با مشاور حقوقی اداره تربیت بدنی جواب نامه که حساب خالی است را می‌فرستند. در حال حاضر تقاضای نامه برای بانک مرکزی که حساب اداره آن جا هست از دادگستری خواستم. ولی دادگستری ممانعت میکند و نامه برای تهران به بنده نمی‌دهد. بنده نباید به حق و حقوقم برسم؟ راهنمایی کنید لطفا.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

حق با شما است درخواست بدهید اجرای احکام دادگستری به سازمان برنامه و بودجه نامه بزند و از ردیف بودجه آنها کسر کند و بپردازد اگر بازهم نشد توقیف حساب و توقیف اموال