مشاوره حقوقی رایگان - معامله به قصد فرار از دین مهریه

با سلام، اینجانب در مورخ 97/5/29 درخواست مهریه دادم و با توجه به اینکه از یک ماه قبلش اختلافاتمون با همسرم بالا گرفته بود ایشون اطلاع داشتن که بنده می خوام درخواست مهریه کنم و به محض اقدام من، در 97/6/3 اقدام به انتقال اموالشون به مادر و برادرشون کردن. ولی وقتی من شکایت کردم دادگاه به اونها منع تعقیب داد به علت اینکه هنوز حکم بهشون ابلاغ نشده بوده! این در حالی بود که مامور ابلاغ چندین بار به محل زندگیشون رفته بود و مادرش به بهانه نبودن ایشون در خانه حکم رو نگرفته بود
حالا من می خوام بدونم آیا راهی هست که من بتونم دوباره شکایت کنم و صوری بودن معامله شون رو اثبات کنم؟ و مهریه مو بگیرم؟

پاسخ ها :

معامله به قصد فرار از دین مهریه اثبات صوری بودن معامله فرار از دین فرار از پرداخت مهریه مهریه