مشاوره حقوقی رایگان - رای وحدت رویه 774 فرار از دین

سلام، همسرم از طریق اجرای ثبت مهریه گذاشتن اجرا، متاسفانه من هیچی بنامم نیست ولی یک خودرو قبلا ثبت نام کردم به نام خودم ولی با پول یکی از آشنا هامون (چون خودشون کد ملیشون آزاد نبود که ثبت نام کنن) ، حدودا یک ماه دیگه دعوتنامه خودرو صادر میشه و سند میخوره به نامم، اگه ماشین رو بعد صدور سند انتقال بدم به صاحبش که براش ثبت نام کردم، فرار از دین است؟ با توجه به رای وحدت 774 که میگه (مستدعی اعاده دادرسی را قبل از محکومیت قطعی به پرداخت دین، غیرقابل تعقیب جزایی دانسته است) میشه با استناد به این رای، قبل اینکه حکم قطعی مهریه بیاد از دادگاه (که فکر کنم حالا حالا ها حکم مهریه از دادگاه نمیاد) ، خودرو را بفروشم فرار از دین محسوب میشه؟

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

خیر فرار از دین نیست در صورت نیاز به مشاوره با شماره 09125879573 تماس بگیرید