مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت

باسلام و عرض ادب
خواهر بنده به اجبار و تهدید همسرش مهریه را در محضر بخشیده بعد که ما این قضیه را متوجه شدیم خواهر را نزد روانشناس برده و ایشان دستور سریع بستری در بیمارستان روانی را صادر و یکماه است که بستری میباشد و ما میخواهیم حجر خواهرمان را ثابت کنیم تا مهریه اش مجددا برگردد لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر

پاسخ ها :

اثبات حجر در بخشش مهریه اجبار به بخشش مهریه بخشش مهریه مهریه محجوریت