مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق سرایداری

سلام و خسته نباشید من حدود سه سال است با حقوق سال اول یک تومان سال دوم 1200و امسال 1500سرایدار ویلا باغی هستم و قراردادی هم ندارم و تمام تمیز کاری ویلا و باغ با من و خانمم است و چون فنی هستم از سنگ کاری و بنای و بند کشی و کارهای زیادتری انجام میدم و هیچ حقوقی نمیده بهم چون وضع مالی خوبی ندارم یک اتاقی برا زن و بچه ام اجاره کنم سو استفاده های زیادی میکنه و هیچ حقوقی نمیده و نمیزاره بدم بیرون کار کنم و من و زنم تمام کارهای پذیرایی و خدمت به خود و مهمانهاشان میکنیم بدون هیچ حق و حقوقی هیچ عیدی و سنوات یا بیمه هم نیستیم خواست منو راهنمای کنید آیا برم اداره کار شکایت کنم حق و حقوقی دارم یا نه. تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شاهد داشته باشی یا حقوقت را هر ماه به حساب شما واریز کردن به استناد ان میتونی شکایت کنی و اگر صاحب کار گفت برو بیرون نرو، یعنی تخلیه نکن تا او بره دادگاه حکم تخلیه بگیره شما هم حکم اداره کار را گرفتی. اگر ساکن تهرانی بیا دفتر تا بیشتر توجیه کنم برای وکالت هم امادگی دارم. وکیل کشاورز