مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام
من به تازگی متوجه شدم خانومم با يه مرد از اول نامزديمون در ارتباط جنسی و ... است (البته خود خانومم اقرار كرد) و الان 8 سال ميگذره. من دو تا بچه 5 و 2 ساله دارم و طرف مقابل هم دوتا بچه 4 و 1 ساله دارد. و اين دو خانواده با هم نسبت نزديك فاميلي دارند.
تا الان خود خانومم به 20 بار رابطه جنسي اعتراف كرده و صداشو ضبط كردم و يه سري پيام ها و صوت هايي كه تو فضاي مجازي بوده ازشون هم با مستندات كافي دارم.
حتي محل هايي كه با هم رابطه داشتند و نوع رابطه و ... رو هم گفته .
هر چند اگر قرار به شكايت باشد بيشتر اين موارد را ميتوان در پرينت پيامك ها و تماس ها بدست آورد
ميخواستم ببينم اولا اگر قرار به شكايت باشد بايد از كجا شروع كنم و دوما حكم خانومم و اون مرد چي هست؟
ضمنا اگر قرار به دادگاه باشد تكليف بچه هايم چي ميشه؟
مهريه چي ميشه؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.

پاسخ ها :

یک وکیل

مهریه ایشان را باید کامل پرداخت کنید. اقرارهایی که به اجبار گرفته اید اعتبار قانونی ندارد. بچه ها هم متعلق به شما هستند که باید نفقه و سایر مخارج ُآنها را بطور کامل بدهید. درصورت اثبات رابطه نامشروع نزد دادگاه مجازات هریک از زن و مرد شلاق خواهد بود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهریه به قوت خود باقی است