مشاوره حقوقی رایگان - حقوق معلول حین خدمت سربازی

با سلام. در سال 84 به عنوان سرباز معلم وظیفه سپاه، تصادف کرده. طبق رای کمیسیون 134 معلول قیود خدمتی شناخته شدم. بعد از شرکت در کمسیون های بدوی و عالی سپاه 20٪ از کار افتاده شدم. بدون غرامت و حقوقی. الان بعد از 15سال دوباره اقدام کردم و در حال طی مراحل هستم. آیا امکان برقراری حقوق برای من هست. ممنون.

پاسخ ها :

حقوق مستمری معلولیت حین خدمت مستمری از کار افتادگی معلول حین خدمت معلول قیود خدمتی حقوق از کار افتادگی سرباز مستمری از کار افتادگی معلول حین خدمت سربازی سربازی تصادف حین خدمت سربازی