مشاوره حقوقی رایگان - شکایت شریک از من به عنوان پس ندادن پول و سود ان

من با شخصی در مغازه ای شریک شدم اما قراردادی نبستیم. مبلغی به من داد میوه بریزم کارمو شروع کنم. متاسفانه مغازه که جا افتاد شریکم ابتدا با قول اینکه بدهی من را میپردازد مغازه رو از من گرفت ولی بعدش که من مغازه تحویل ایشون دادم بدهی منو ندادن هیچ ازم بابت برنگردوندن پولش و سود اون شکایت کرده. حالا من مبلغی پول به حساب خودش کارگرش حساب دفتری و میوه های مغازه بهش تحویل دادم به مبلغ پول اون اقا میرسه. ایا اون اقا میتونن سود مبلغ واریز به حساب اینجانب رو مطالبه کنند؟؟
ایا من میتونم از ایشون ادعای خسارت کنم بابت اینکه حقوقی به من و ماشینم و کارگرم ندادن و همچنین مغازه که گرفتن از من ؟؟