مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به مطالبه خسارت دستور موقت

سلام. اینجانب دادخواستی علیه ب با خواسته مطالبه خسارت (ناشی از دستور موقت و الباقی با جلب نظر کارشناس) 40میلیون تومان مطرح نمودم و در نهایت ب محکوم به پرداخت 40 میلیون تومان شده ولی ب به مدت 3 سال ملک رو بازداشت کرده بود و اینجانب در دادگاه دیگر بدلیل عدم تعهد انتقال سند به فروشندگان دیگر به سبب بازداشت ملک از سوی ب محکوم به خسارت روزانه شدم که در متن دادخواستم و در لوایح جلسه دادرسی هم عرض کرده بودم حتی در متن خواسته با عنوان الباقی با جلب نظر کارشناس را داشتم حال میتوانم اعتراض به مبلغ محکومیت نمایم؟ و اگر میتوانم چطور عنوان نمایم؟ با تشکر

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

خواسته شما مطالبه خسارت و ضرر وزیان هستش که در دفاتر خدمات قضایی تشریف بلرید خودشون دادخواست رو تنظیم میکنن