مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک دولتی گردشگری

باعرض سلام
در مزایده دولتی از طریق آگهی روزنامه وارد مزایده ملکی شدیم پس از برنده شدن یک سوم مبلغ را پرداخت کردیم و ‌مابقی طبق قرارداد موکول شد به زمان انتقال سند
اکنون پس از حدود یکسال هیچگونه خبری از نهاد مذکور نشده و میگویند بدلیل اینکه ابتدا انحلال شرکت اعلام شده به همین علت حسابرسی مشغول رسیدگی به حسابهای بیمه ی شده و باید منتظر بمانید

آیا راه حلی جهت تحویل گرفتن ملک دارید؟؟

پاسخ ها :

عدم تحویل ملک مزایده ای مزایده ملک دولتی گردشگری مزایده ملک مزایده