مشاوره حقوقی رایگان - منابع طبیعی

با سلام پدر بزرگ من در سال1337 یک تکه زمین به مساحت 630 متر خریداری کردن در مزارع سنگ لشگری بعد از 60 خورده ای سال که گذشته چند سال پیش که پیگیری کردن فهمیدن که زمین جز اراضی ملی باشد آیا امکان معوض هست ؟؟؟؟ و این زمین مشاع هستش ما میتونیم عوض این زمینو بگیریم؟

پاسخ ها :

حسن شعبانی

حسن شعبانی :

سلام..شما می توانید اعتراض به رای تشخیص مطرح کنیدوباتوسل به نقش های هوای سال 1346درصورت وجودشرایط ملک را ازمنابع خارج نماید

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام
دو راه دارید
یکی اینکه علیه اداره منابع طبیعی و فروشنده اثبات مالکیت بدید
و دیگری اینکه علیه فروشنده دادخواستی تحت عنوان فسخ معامله به جهت مستحق اللغیر تقدیم دادگاه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مالک رسمی هر ملک میتوان به اداره جنگلها و مراتع شهر مربوطه مراجعه نموده واعتراض نماید رسیدگی می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حسب مورد
دادخواست اعتراض به رای
کمیسیون ماده 56 ( کمیسیون
ماده واحده ) یا دادخواست
اعتراض به آگهی منابع ملی
به طرفیت اداره منابع طبیعی
اقامه نمایید

و باید به عکس های هوایی قبل از سال 42 استناد نمایید. و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام‌
اگر زمین در محدوده خارج از شهر قرار دارد شما باید حسب مورد دادخواست اعتراض به آگهی منابع ملی و اثبات مالکیت یا
دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده واحده و افزایش مستثنیات به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید.