مشاوره حقوقی رایگان - امکان تخریب ساختمان در یک مجموعه باغی

سلام
من ملکی به متراژ 1500 متر در یک مجموعه ی باغی در یکی از روستای های اطراف مشهد دارم . خود مجموعه برای دیوار کشی دور تا دور مجوز دارد . سال 97 زمین رو خریداری کردم و در آن یک واحد حدودا 100 متری بنا کردم و از آن دوسال میگذرد در باغ هم حدود 100 اصله درخت 6 ساله دارم آیا امکان این که جهاد نسبت به تخریب اقدام کند وجود دارد؟؟؟ آیا راهی برای اینکه الان مجوز بگیرم هست؟

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

بله امکان تخریب وجود دارد. برای ساخت اگر املاک همجاور بنا دارد میتوانید اقدام کنید در غیر این صورت مشکل بر میخورید