مشاوره حقوقی رایگان - تاییدیه گرفتن هیئت مدیره ساختمان از دادگستری

با سلام.
ما یه مجموعه 124 واحدی هستیم که مالک و سازنده یکی میباشد 80 درصد ملک را ساخته یعنی قابلیت سکونت دارد ولی مثلا آب برق گاز و آسانسور و 20 درصد کار مجتمع طبق تامین دلیلی که گرفتیم مانده. الان مالکین و انظمام تعدادی از معارضین اومدن از بین خودشون هئیت مدیره ای انتخاب کردن و تشکیل دادن تا این هئیت مدیره بتونه جهت تکمیل پروژه و پیشبرد کارها شروع به کار کنند ولی مشکلی که هستش این که این هئیت مدیره از نظر قانونی موجه نمی باشد و هیچکدام از ادارات این اعضا رو به رسمیت نمی شناسن. میخواستم بدونم آیا این هئیت مدیره جهت به رسمیت رسیدن باید تاییدیه ای از دادگستری جهت اقدام به تکمیل پروژه با کمک مالی و همیاری مالکین بگیره یا اینکه خیر؟ آیا اینکه از مردم جهت تکمیل پروژه میتواند مبلغی رو دریافت کنند یا خیر؟ آیا اینکه خود مالک و سازنده فراری قرار بر این داشته مبلغ 10میلیون رو جهت تنظیم سند و تحویل ملک در دفتر خانه بگیرد میتواند پس از پایان و تکمیل پروژه بیاید ادعای در خصوص بهم خوردن قراردادهای که ایشان در آن زمان بسته بوده داشته باشند یا اینکه نمیتوانند؟
برای تایید شدن این هیئت مدیره باید چه کارهای انجام داد؟ و اگر انجام ندیم مالکین میتوانند در آینده شاکی از این باشن که هئیت مدیره بدون به رسمیت داشتن اومدن از مردم پولی دریافت کردن؟ آیا هئیت مدیره برای گرفتن مبلغ همیاری جهت تکمیل پروژه باید حسابی زیر نظر دادگستری باز کنند یا نه میتونن یه حساب سه امضا در یکی شعب بانکی کشور باز کنند تا مردم این مبالغ رو به آن حساب واریز کنند؟
ممنون میشم در این موارد یه راهنمایی کلی بفرمائید با تشکر و سپاس فراوان از شما بزرگواران

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

برا تشریفات قانونی به قانون تملک آپارتمانها مراجعه فرمایید