مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام
پدر من یکساله فوت شده مادرم در قید حیات هستن و منم که دخترم مجردم
سه خواهر و سه برادریم از پدرم یک ماشین و دو تا خونه مونده، یکی از برادرام بدنبال انحصار وراثت هست، بقیه مخالف.
با توجه به اینکه مادرم زنده و منم مجرد میتونه این کار رو انجام بده؟
ممنون از راهنماییتون‌.

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام:وقت بخیر. هر یک از وراث به تنهایی می تواند تقاضای سهم الارث خود را بکند اموال در مزایده فروخته شده سهم هر یک را پرداخت می کنند.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم