مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه حق سنوات برای 9 ماه همکاری

سلام. من کارمند یک شرکت خصوصی بودم و 9 ماه باهاشون همکاری داشتم. توی سایتی دیدم در مورد پرداخت حق سنوات میگه «طبق ماده 24 و تبصره 4 ماده 7 قانون کار به کارگری که یک سال یا بیشتر کار کرده باشه ...». خب الان من نمیتونم برای 9 ماه همکاری، ازشون حق سنوات بگیرم؟ بر فرض که جواب شما این هست که: نه، نمیتونه برای 9 ماه پرداخت بشه، حتما باید یک سال یا بیشتر بشه سوالم اینه که خب در این صورت اگه من در طی 3 سال، 4 تا شرکت عوض کردم (آخه توی شغل تخصصی من چنین اتفاقی محتمل و ممکنه) ولی توی هیچکدوم از شرکت ها یک سال یا بیشتر نموندم، طی این 3 سال هیچ حق سنواتی نخواهم داشت؟ حالا اگه فرض کنیم که جواب شما این باشه که: کارفرما باید به اندازه 9 ماه حق سنوات پرداخت کنه. در این صورت باید بر اساس حقوق خودم توی شرکت، که مثلا n تومن هست، حساب کنن یا بر اساس پایه حقوق رسمی کارگری کشور (یعنی مثلا 2 میلیون تومن)؟
با تشکر.

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، پاسخ مثبت است و شما به میزان مدت همکاری مشمول دریافت حق سنوات هستید و پایه حقوق شخص شما ملاک می باشد.