مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه سنوات

سلام. بنده از سال 89 تا به امروز در شرکتی به صورت ثابت مشغول به کار بوده ام. میخواستم بپرسم نحوه محاسبه حق سنوات به چه شکلی انجام میشه؟

پاسخ ها :

زهره زینالی

سرکار خانم زهره زینالی :

سنوات پایان خدمت یا اصطلاحاً حق سنوات یکی از مزایای اجباری است که کارفرما در هر حالت موظف به پرداخت آن به کارگر است. حق سنوات یا پاداش پایان خدمت مبلغی است که کارگر هنگام فراغت از کار از قبیل بازنشستگی، ازکارافتادگی، فوت و استعفا و… دریافت می‌کند و میزان آن معادل یک ماه آخرین مزد ثابت دریافتی کارگر است.