مشاوره حقوقی رایگان - حق راه باغ

پدر بنده زمینی را به یک نفر فروخته ولی به اشتباه در قرارداد به جای 4 متر عرض راه 5 متر ذکر شده . ایشان میگوید 5 متر راه من را تحویل بدید البته راه روی متراژ فروشی به ایشان حساب نشده و فقط حق عبور داده شده . حالا آنها می توانند همچین شکایتی بکنند؟

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

همان دست‌نوشته مکتوب معتبر هست مگر اینکه اثبات کنید که موقع نوشتن .. اشتباه رخ داده که اثبات دشوار هست