مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق معوقه

سلام بنده مدت 11ماه در یک کارگاه تولید ذغال مشغول به کار بوده ام. اکنون دو ماه است از کارگاه خارج شده ام و نتوانستم حقوقم رو بگیرم.
چون قراردادی ندارم. مدرک کتبی ندارم فقط چند پیام رد و بدل شده برای حساب.
چه راهی برای دریافت حقوقم باید برم؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
لیست پیامک ها قابل استناد است
همچنین اگر حقوق شما از طریق واریز به کارت باشد اثبات کننده رابطه کاری است چنانچه قصد اقدام برای حقوق قانونی را داشته باشید