مشاوره حقوقی رایگان - تعیین میزان افزایش سرمایه در شرکت

با سلام. با توجه به این که طبق قانون، افزایش سرمایه در شرکت ها نمیتواند توسط اعضای هیئت مدیره تصویب شود، آیا می‌توان پیشنهاد میزان افزایش سرمایه در شرکت توسط اعضای هیئت مدیره تعیین شود و در صورت مخالفت مجمع عمومی فوق العاده این افزایش سرمایه تصویب نشود. یعنی تنها در صورتی نظر اعضای هیئت مدیره رد میشود که دو سوم مجمع مخالف این میزان افزایش سرمایه باشد در غیر این صورت افزایش سرمایه پیشنهادی تصویب شود.
در صورت قرار دادن این ماده در اساس نامه، آیا خلاف بر قوانین تجارت است یا خیر؟

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

سلام نوع شرکت راه مشخص نکرده اید اگر در اساسنامه قید نشده باشه در شرکت سهامی خاص در مجمع عمومی تقاضای افزایش بدهید ولی نوع شرکت مشخص کنید

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. خیر. این امر از قوانین آمره بوده و برخلاف آن نمیشود توافق کرد.