مشاوره حقوقی رایگان - افزایش دارایی شرکت بدون افزایش سرمایه

باسلام. من و همکارم مدیرعامل و رییس هیات مدیره یک شرکت سهامی خاص هستیم و جمعا 10 درصد سهم داریم. 90 درصد هم متعلق به سرمایه گذار شرکت است و کارها را به ما سپرده است. سرمایه ثبتی شرکت 100 میلیون تومان است. بعد از شش ماه می خواهیم کارخانه را راه اندازی کنیم و 50 میلیارد تومان سرمایه گذار طبق توافق پول میآورد. این پول به حساب شرکت ریخته میشه و تجهیزات کارخانه خریداری میشه و دارایی شرکت زیاد میشه. ما پولی نمی‌آوریم.
الان تجهیزات جزو دارایی شرکت حساب میشه. آیا بدون افزایش سرمایه ما هم در نهایت مالک 10 درصد این کارخانه هستیم؟ یا حتما باید حتما افزایش سرمایه بدیم؟ اونوقت سهام ما خیلی کوچک میشه.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما مالک 10 درصد خواهید بود
ولی بستگی به مفاد قرار داد شما و
طرف مقابل خواهد داشت و