مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارثیه

سلام، وقت بخیر.
در سنندج یک مسئله ملکی دارم که دست هر وکیلی بیوفته خوب پولی در آن هست.
‌ تقسیم‌ کردن ارثیه پدری بابام که کلا حدود 10 هکتار هست. 2 هکتار باغ و حدود 8 هکتار زمین ‌کشاورزی، دارای سند منقول دار، دنبال وکیلی هستم که بتواند سهم پدرم از سهم دوتا عمو هایم قانونی سند جدا کنه. سند اصلی منقوله دار دست بنده هست، انحصار وراثت هم انجام شده.
هم می توانید کم کم پول بدهم هم آخر کار حق الوکاله خوب بگیرید هم میتوانید قرارداد بنویسیم آخر کار به نتیجه رسید به اندازه دو برابر حق الوکاله زمین بردارید.
زمین و باغ در صلوات آباد چسبیده به هم هست که از باغ سیصد متر کوچه سنگفرش شده تا جاده اصلی همدان به سنندج فاصله دارد.
منتظر جواب هستم.

پاسخ ها :

مرضيه  ملايره

مرضيه ملايره :

استان :

سلام با شماره من جهت توضیحات بیشترتماس بگیرید