مشاوره حقوقی رایگان - تعهد به پلیس امنیت اخلاقی

با سلام. پیج من فالور هایش زیاد بود تا پارسال. عشق بدنسازی بودم. چون پیج های زیادی رو میدیدم کلیپ و عکس میزارن من هم شروع کردم به کلیپ های ورزشی گذاشتن برای کسب درآمد و بیشتر شدن شاگرد هایم. تا این که پیشنهاد گرفتن مجوز برای یک باشگاه به من دادن. بدون ابلاغیه و هیچ تذکری بابت پیجم در سالن رو پلمب کردن و با تعهد بازش کردن. از اون زمان دلم شکست و دیگر بعد از چند ماه افسردگی، مربی گری رو بوسیدم و گذاشتم کنار. بعد از چند ماه امروز صبح از شماره ای نا آشنا تماس گرفته شد که بیایید به پلیس امنیت اخلافی قسمت فرهنگی ورزشی و بابت شغلتون تعهد بدید. از ترس داشتم سکته میکردم. آخه من برای دور شدن از اون، حتی محل زندگی ام رو عوض کردم و به یک شهرستان کوچولو اومدم که حتی مربی گری هم نمیکنم و پیجم هم خیلی عکس و فیلماش کم شده و هیچ پوشش نامناسبی نداره. برای همین باور نکردم تماس از پلیس امنیت هست. با خودم گفتم کار آدم های حسود و اون هایی که بهشون بی توجهی کردم هست و قصدشون استرس دادن به من هست. خواهشمندم کمکم کنید. آخه هیچ گونه تخلفی نکردم. بابت چی باید برم تهران تعهد بدم؟ نه شغلی دارم نه عکس نامناسبی در پیجم و نه دنبال حاشیه هستم. سرم در لاک خودم هست از صبح چشمه ی اشکم خشکیده. من فرزند شهید هستم و بی نهایت احساس بی پناهی میکنم.

پاسخ ها :

امیر اسلامیه همدانی

امیر اسلامیه همدانی :

استان :

سلام به پلیس امنیت اخلاقی بگید واستون ابلاغ کتبی بفرسته. ابلاغ مطابق قانون بایستی کتبی باشه