مشاوره حقوقی رایگان - تعهد نامه محضری عدم همکاری با شرکت های مشابه تا 3 سال بعد از اتمام همکاری

سلام آیا تعهد نامه محضری کارفرما برای عدم همکاری با شرکت های مشابه تا 3 سال بعد از اتمام همکاری و دریفات چک بابت تضمین ان و نهایتا اقدامروی آن چک قانونی است ؟ آیا این تعهد نامه بنده را از حق طبیعی کسب روزی از تخصص و تجربه خود محروم نمیکند؟

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بله چنین امکانی وجود دارد
چون با مدت محدود این قرارداد حاصل شده اگر به نحو دائم نوشته شده بود، فاقد اعتبار بود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر طرح دعوی این چنینی علیه شما شده است باید اسناد و مدارک شما را دید و دفاع کرد در غیر این صورت با توجه به دادن چک قطعا محکوم میشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی تعهدات شما دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد