مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در دفترخانه به دلیل آماده نبودن وام مسکن

با سلام و احترام.
بنده یک منزل خریداری کردم و همه مبلغ تعهد ذکر شده در مبایعه نامه را به موقع و بدون تاخیر پرداخت کردم. فقط یک مبلغ مربوط به وام مسکن که مرتبط با بانک مسکن هست باقی مانده است که تا زمان تنظیم سند، آماده نمی شود. احتمالا دو هفته بعد از تاریخ ذکر شده تنظیم سند در قولنامه، آماده شود. با توجه به این که اینجانب نسبت به عدم وصول مبلغ وام تقصیری ندارم و کار بانک آماده نشده است، فروشنده میتواند عدم حضور و خسارت تاخیر از بنده طلب کند یا خیر؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام.باید مبایعه نامه و شرایط معامله شما توسط وکیل بررسی بشه که آیا خساراتی به عهده ی شما هست یا خیر