مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل سند دو دانگ به شش دانگ

باسلام. بنده باغستانی دارم که دو دانگ از شش دانگ کل زمین هستش و سند دو دانگ تک برگ دارم. همینطور سند مادر نیز دست بنده هستش. الان میخواستم برای شش دانگ باغستانم اقدام کنم، آیا امکانش هست؟ از کجا باید شروع کنم شهرداری یا اداره ثبت اسناد؟ راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

4دانگ دیگر برای شماست؟
شما میگید دو دانگ ؟

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. باید به اداره ثبت اسناد مراجعه کنی و پس از بررسی توسط کارشناس ثبت مشخص می شود قابلیت ششدانگ دارد یا نه؟
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم