مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام.
بنده یه ماشین مینی بوس خریدم در تاریخ ۹۵/۵/۲۰ . ماشین دارای مبلغ دو میلیون و هشتصد مالیات دارایی بوده، فروشنده برای ضمانت پرداخت دارایی یه سفته سه تومانی به من داده و در مبایعه نامه هم تعهد فروشنده با دادن سفته برای پرداخت ذکر شد. و شفاها 6 ماه فرصت برای پرداخت خواست. 6ماه گذشت اما کاری برای پرداخت دارایی نکرد. من هم یه بار شوارای حل اختلاف شاکی شدم فروشنده انجا مدعی یه سال فرصت کرد و قاضی طبق رای صادره مهلت فروشنده را مدنظر قرار داده و بعد اینکه خریدار باید خود اقدام به پرداخت مالیات ماشین کند بعد دوباره سفته را به اجرا بذارد که متأسفانه رد دعوی شد، بنده هزینه پرداخت را ندارم و فروشنده هم با بهانه های واهی کاری نمیکند برا پرداخت مالیات .
اکنون بنده چه راهی دارم برای وصول این مبلغ مالیات ماشین؟
اگر هم بنده به هر طریق این مبلغ را پرداخت کنم چه تضمینی برای اینکه دوباره رد دعوی بعلت بهانه های فروشنده نشود، وجود دارد؟

با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

سلام باید متن قرارداد مطالعه شود.در فرض بیان شده با پرداخت شما ایشان مکلف به پرداخت میشوند.

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

تا زماني كه شما پرداخت نكرده ايد حق مطالبه وجه را نميتوانيد انجام دهيد فقط دادخواست الزام به انجام تعهد به دادگاه تقديم نماييد