مشاوره حقوقی رایگان - انباری ساختمان

با سلام. بنده در یک آپارتمان چهار طبقه تک واحدی زندگی میکنم. طبقه اول در انتهای پارکینگ است. احساس میکنم یک انباری غیر قانونی در فضای پارکینگ ما ساخته است. چون دو تا انباری داره. آپارتمان که جفتش هم سایز و هم شکل هست ولی این انباری کلا فرق دارد. وقتی هم میگم سند رو بیاره ببینیم انباری در سندش قید شده، از آوردن سند امتناع میکند و می گوید ما انباری سندی داریم. حالا من از کجا باید بفهمم که آپارتمان کلا چند تا انباری سندی دارد؟ چون در قسمت توضیحات سند تک برگ مبهم گفته شده فضای پارکینگ و اینکه زیر پله آپارتمان جزء قسمت آپارتمان محسوب میشود یا پارکینگ؟

با تشکر.

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

با سند به اداره ثبت اسناد مراجعه کنید و نقشه و سند کل مجتمع رو مطالعه کنید